Bijzondere witte wijn uit Alto-Adige op basis van weissburgunder, chardonnay, en sauvignon blanc, van de hand van topproducent Manincor.
Gewürztraminer mag dan geen Italiaanse druif zijn, in Alto Adigo is het een echte specialiteit. Dat komt omdat Alto Adige (Süd-Tirol in het Duits) het perfecte klimaat heeft voor de teelt van aromatische witte druiven.
Droge, Italiaanse witte wijn met een intens en fris aroma van buxus en vlierbes. De smaak is sappig en evenwichtig: lekker als aperitief bij fijne amuses, maar ook heerlijk bij vis of schaal- en schelpdieren.
Grote verfijning met zijdezachte tannines. De biodynamische producent Manincor behoort tot de top in Alto Adige.
Klassieke, loepzuivere Sauvignon Blanc van topproducent Manincor uit Alto-Adige, in Noord-Italië.
Unieke Italiaanse witte wijn op basis van chardonnay en viognier, van de hand van topproducent Manincor. Rijk en complex door vergisting in houten vaten en rijping op de gisten met enkele jaren bewaarpotentieel.
Indrukwekkende Weissburgunder (Pinot Bianco) uit Alto Adige, van biodynamisch topdomein Manincor. Rijpe appel, bloesem, kruidig en mineraal. Nu mooi te drinken, maar kan ook nog gemakkelijk enkele jaren rijpen.
Aromatische rode wijn uit Noord-Italië, met een intense geur van bosvruchten en nuances van rode biet en eikenhout. De volle, krachtige en frisse smaak past goed bij gekruid vlees.
Spatzuivere, droge witte wijn met een subtiele geur van peer, appel en kamperfoelie. De smaak is zacht en sappig met rijp fruit en milde zuren. Elegante finale met tonen van amandel.
Droge witte wijn uit Noord-Italië, die heerlijk ruikt naar peer en lichte kruiden. De zachte, frisse en sappige smaak past heel goed bij antipasti, kip of zoetwatervis.
Verfijnde, sappige Noord-Italiaanse witte wijn die heerlijk ruikt naar appel en perzik. De smaak is vol, krachtig en evenwichtig. Lekker bij salades, antipasti of vis.
Italiaanse rode wijn met de fruitige geur van fris rood fruit en een lichte eikentoets. De frisse, volle smaak past goed bij kruidige gerechten of milde wildschotels.
De Wijngaarden van Wihelm Walch zijn gelegen aan de zuidkant van de Alpen: in het hart van de Dolomieten. De druiven worden direct na de oogst ontsteeld en gekneusd met een hypermoderne ontsteelmachine en kneuzer.