Snel kiezen
Zoek op beoordeling
Zoek op kleur
Zoek op smaak
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|
1

Weingut Karthäuserhof Mosel Bruno Schiefer Riesling Kabinett Feinherb 2020

Wijn uit Duitsland - Mosel

Expressieve witte wijn met tonen van limoen, ananas en witte bloemen. Verleidelijk, levendig fris en verfijnd in smaak. Puur drinkgenot met bescheiden alcohol en subtiel zoetje in de finale. Ideaal om te drinken als aperitief en culinair multi-inzetbaar: van sushi en paté tot pittige, Aziatische gerechten.

15,5
Perswijn
2020
Perswijn: 15,5 punten

Groene appel, witte perzik, vuursteen, prachtig zuiver en fris, fijn fruitig
90
James Suckling
2020
JamesSuckling.com: 90 punten

So crisp and refreshing, this has an ideal balance of citrus fruit aromas, uplifting lightness and enough natural acidity to light up your day. Clean, dry finish. Drink now. Screw cap.
9-
Hamersma
2019
De Grote Hamersma: 9-

Een wipneusje pétrole, vief karakter, een discrete presentatie van appels, passievrucht met ananas, de tussenlanding van een honingbij, limoenzest en een knisperende mineraliteit.
89
Mosel Fine Wines
2019
Mosel Fine Wines: 89 punten

It proves quite aromatic and herbal on the nose as clean and fragrant notes of gooseberry, cassis, underbrush, and green apple emerge from the glass in a way not unlike a Scheurebe would do.
2

Clemens Busch Mosel Vom Roten Schiefer Riesling Trocken 2020

Wijn uit Duitsland - Mosel

Fraaie Duitse droge witte wijn met een subtiel aroma van citrus, lichte kruiden en bloemen. De smaak is elegant en frisdroog. Goed te combineren met visgerechten, asperges of gevogelte.

16
Perswijn
2019
Perswijn: 16 punten

Abrikoos, rode appel, wilde veldbloemen, sappig, mooie textuur, fijn, klasse
90
Mosel Fine Wines
2019
Mosel Fine Wines: 90 punten

A subtle and complex nose made of mirabelle, cardamom, white peach, floral elements, smoke, and herbs. Packed with flavors and delivers an intense but finely chiseled impact on the palate.
90
Vinous
2019
Vinous: 90 punten

Nips of cress, light sizzle of sage, piquancy of peach kernel and a smoky, stony red-slate-typical mineral note make for a lingering finish as fascinatingly diverse as it is (thankfully) refreshing.
17
Jancis Robinson
2018
JancisRobinson.com: 17 punten

Once again the texture is incredibly viscous, but the fruit is a little more forthcoming with peach including stone and even a nuance of grapefruit, pith and all.
Even geduld a.u.b.