Deze wijn komt van de oudste stokken en beste percelen van het wijnhuis Martinshof in Nussdorf / Pflaz.
Deze wijn komt van de oudste stokken en beste percelen van het wijnhuis Martinshof in Nussdorf / Pflaz.
Martin, 34, nam in 2016 het Weinhaus Franz Hahn over. Hij heeft in de jaren daarvoor in diverse landen over de hele wereld mogen werken om zo de fijne kneepjes van het maken van top wijnen te leren.
Dat Martin wijn kon maken, was wel duidelijk. Niet voor niks werd hij eerder al verkozen tot jonge wijnmaker van het jaar voor de Pfalz. Maar met deze Chardonnay maakt hij ook internationaal nu echt furore;
Elegante mousserende wijn uit Duitsland, met milde fruitige aroma's en licht toast. De smaak is zacht en fris en eindigt met een evenwichtige, aanhoudende afdronk. Lekker als aperitief of bij verfijnde amuses.
Martin, 34, nam in 2016 het Weinhaus Franz Hahn over. Hij heeft in de jaren daarvoor in diverse landen over de hele wereld mogen werken om zo de fijne kneepjes van het maken van top wijnen te leren.
Martin, 34, nam in 2016 het Weinhaus Franz Hahn over. Hij heeft in de jaren daarvoor in diverse landen over de hele wereld mogen werken om zo de fijne kneepjes van het maken van top wijnen te leren.
Martin, 34, nam in 2016 het Weinhaus Franz Hahn over. Hij heeft in de jaren daarvoor in diverse landen over de hele wereld mogen werken om zo de fijne kneepjes van het maken van top wijnen te leren.
Wel lekker borrelen of aperitieven, maar (even) geen alcohol? Probeer dan deze fijne, licht parelende alcoholvrije Zero Secco van Von Buhl! Von Buhl maakt voor deze Zero Secco eerst een halfdroge, frisse witte wijn van overwegend rieslingdruiven.
Mousserende Duitse rosé, met een delicaat aroma van bloemen en fijn rood fruit. Zacht en fris van smaak. Uitstekend alternatief voor champagne: lekker als aperitief en bij fijne hapjes.
Krachtige frisdroge witte wijn met een verfijnde geur en smaak van grapefruit, perzik, toast en licht mineraalcomplexe nuance. De afdronk is lang en rijkgeschakeerd. Mooi om zo te drinken of te serveren bij visgerechten, zowel uit de oven als gebakken.
Verleidelijke, fruitige rode wijn met een open geur van rijpe kers, bosaardbei, pruim, kruidnagel en cederhout. Soepel en sappig met klein rood fruit, milde tannines en opwekkende zuren. De afdronk is heerlijk fruitig met tonen van laurier en toast. Lekker om licht gekoeld te drinken, bijvoorbeeld bij kruidige worst, linzen met kipreepjes of jonge, harde kazen.
Elegante Duitse rode wijn met de verfijnde geur van kruiden en kersen. De frisse en zachte smaak combineert goed met gevogelte, niet al te zware stoofschotels, parelhoen of fazant.
Duitse witte wijn met de geur van bloemen, limoen en geel fruit. Pittig en frisdroog van smaak. Heerlijk bij zoetwatervis zoals forel, maar ook erg lekker bij schaal- en schelpdieren.
Elegante, sappige droge witte wijn met aroma’s van appel, peer, perzik, brioche en witte bloemen. De smaak is toegankelijk, puur en precies met rijp fruit en evenwichtige zuren. De finale is mild en aanhoudend.